Slemme tæsk til Bulldogs

Odense Bulldogs ligger på en skuffende syvendeplads i ligaen. Og de nye, midlertidige trænere der har overtaget holdet har foreløbig ikke formået at rette op på de dårlige resultater.

De to midlertidige trænere, Mads True og Henrik Benjaminsen, har blot formået at skaffe et points i de første to kampe i spidsen for holdet. Som det ser ud nu fortsætter de sæsonen ud - indtil der er fundet en permanent løsning

Odense Bulldogs kom godt hen over isen fra starten af kampen, hvor det ene angreb efter det andet og efter godt fire minutters spil kom belønningen. Et flot mål hvor canadiske Rob Ricci blev spillet helt blank af Rasmus Ericson og Mark Mieritz

Men bortset fra det kneb det med træfsikkerheden og da Bulldogs fik sin anden udvisning da der manglede godt tre minutter af perioden gik det galt med det samme. Taylor Ellington satte sig iennem i overtalsspillet til udligningen til 1-1.

Esbjerg kunne dog også fem mod fem - et minut senere fik Esbjerg øget til 1-2 ved Tyler Mosienko. Det andet canadiske mål for Esbjerg. Det svarede Bulldogs igen på - men i pausen. Her kunne de nemlig præsentere en angrebsprofil i canadieren Anthony Aquino, som er hyret ind for resten af sæsonen.

I anden periode kom Bulldogs frem til chancerne, men det var Esbjergs Kasper Gommesen, der fik sat føringsmålet til 1-3 ind syv minutter inde i perioden. I tredje periode lukker Esbjerg Bulldogs helt ned med scoringer af Tyler Mosienko og Kiril Starkov, så de 1076 tilskuere får et sviende nederlagpå 1-5 at gå hjem på.