I det fynske folks tjeneste

Slut med mobning og mudderkastning

Kaos, mobning og fnidderfnadder i pressen. Det har været hverdagen for SF, men nu skal det være slut. Flere kommunale SF'ere kræver nu arbejdsro.

00:45

01:33

Hovedoverskrifter med kritik af Villy i aviser er hverdag for SF.

1 af 3

"Styr din møgunge", "Villy i sin egen verden", "Gå af, Villy", "Komiske Villy". Overskrifterne har været store og hårde ved SFs formand Villy Søvndal gennem den seneste tid. Og kritikken kommer fra både interne anonyme kilder og navngivne folketingsmedlemmer i partiet.

Men nu kræver blandt andre Odenses rådmand, Stina Willumsen, at den interne mobning stopper.

- Det er ærgerligt at følge med i. Man kan være enig eller uenig med vores ledende politikere, men den slags karaktermord er langt over stregen, lyder det fra flere kommunale SF'ere i et åbent brev.

Folketingsgruppen skal gå forrest

Den interne sladder og fløjkrig gør det sværere for de kommunale politikere at komme igennem med budskaber og resultater. Derfor opfordrer de nu til, at folketingsgruppen går forrest i at stoppe det kiksede billede af et SF i kaos.

- Vi er rigtig mange ude i kommunerne, der synes, vi gør et meget stort stykke arbejde, og så er vi altså ikke ret godt hjulpet af, at vores ledelse skaber fnidder og mudder i pressen om vores parti, siger Stina Willumsen til TV 2/FYN.