Slut med smøger ved busterminalen

Selvom det er udendørsarealer, så er det fra 1. juli forbudt at ryge ved Busterminalen på Odense Banegårdcenter. Heller ikke rygning på perronerne vil blive tolereret.

- Vi følger blot vores partner DSBs nye regler, som betyder, at rygning på perronerne ikke længere er tilladt efter 1. juli, siger kommunikationschef Martin Krogh fra FynBus.

46964.jpg

Hidtil har der kun været forbud mod at ryge indenfor på Odense Banegårdcenter, men nu skal smøgerne altså også slukkes på både perroner og busterminal, selvom begge steder er udendørsarealer.

- Vi følger blot den generelle samfundsudvikling, og vi vil gerne beskytte vores passagere mod uønsket røg også i en friske luft udendørs, siger Martin Krogh.

FynBus har dog ingen planer om at opretholde det nye forbud med kontrol.

- Vi tror på, at folk vil lade være med at ryge, og at passagerne vil holde justits med hinanden. I dag er det ganske almindeligt, at folk til en ryger siger: vil du være venlig at slukke din smøg, siger Martin Krogh.

Forbuddet omfatter også E-cigaretter.

FynBus oplyser, at det stadig vil være tilladt at ryge ved andre busholdepladser og busstoppesteder rundt omkring på Fyn.

Oversigt

    Oversigt