I det fynske folks tjeneste

Snave Pilsner i handlen

Saltum & Neptun Bryggerierne prøver nu at slå mønt på Polle og Snaves popularitet. Fredag præsenterede bryggeriet en såkaldt Snave Pilsner på Giraffen i Snave. Harske Hubbi havde i dagens anledning komponeret en Snave hymne.

-

Saltum & Neptun Bryggerierne prøver nu at slå mønt på Polle og Snaves udbredte popularitet. Fredag præsenterede bryggeriet en såkaldt Snave Pilsner på Giraffen i Snave.


Polle var der ikke, mens hans knallert og styrthjælm var på plads på værtshuset Giraffen i Snave. Til gengæld var Heino mødt op på Giraffen for at prøvesmage den nye Snave Pilsner.


Øl hymne
Det samme var diskjockeyen Harske Hubbi, der i dagens anledning gav et nummer af en særlig Snave hymne for den fremmødte presse.


Snavepilseren er en klassisk dansk pilsner brygget på malt og humle. Og i følge Bryggeriet kan danskerne glæde sig til en god og forfriskende øl.


Flad øl
Et uvildigt smagspanel på TV 2/FYNs redaktion er dog ikke umiddelbart enig i bryggeriets vurdering. Snave Pilsneren virker noget anonym og flad i smagen, lyder vurderingen.


Snave Pilsneren kan købes i butikkerne fra på mandag. 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.