Sne, storm og forhøjet vandstand på vej - men Fyn ser ud til at slippe

Et voldsomt vejr rammer igen Danmark onsdag og torsdag, og igen er det kysten, der bliver ramt hårdest. Denne gang ser det dog ud til, at Fyn ikke bliver ramt.

Knapt har vandet trukket sig tilbage, vinde har lagt sig og sneen er smeltet, før den næste omgang uvejr er på vej mod Danmark.

Til forskel fra sidst ser det dog ikke ud til at ramme Fyn denne gang.

Både TV 2 Vejret og DMi advarer mod vindstød af stormstyrke, mulig snestorm og risiko for forhøjet vandstand, men indtil videre ser det ud til at ramme uden om de ellers hårdt ramte fynboer.

Snestormen ser ud til at gå værst ud over Bornholm, og den forhøjede vandstand kommer til at gå hårdets ud over den jyske vestkyst, Nordjylland, Djursland, Samsø og dele af det nordvestlige Sjælland.

Selvom der ikke er tale om en regulær storm, kan skaderne ifølge TV2’s meteorolog Thomas Mørk alligevel blive voldsomme omkring de danske kyster.

- Varigheden af blæsten og de tilhørende bølger må forventes at fjerne yderligere af kysten, hvor især strækningen mellem Hirtshals og Thorsminde ser ud til blive hårdest ramt, siger han til vejret.tv2.dk.

Fynboerne bliver dog muligvis generet af stormen i form af en lukket bro. 

Sund & Bælt har tidligere på tirsdagen udsendt en meddelelse om, at Storebæltsbroen muligvis bliver lukket onsdag formiddag.

Det kan du læse mere om herunder:

Herunder kan du se den seneste vejrudsigt fra TV 2 Vejret:

 

 

Oversigt

    Oversigt