Snestorm skabte travlhed hos Falck

Trods snefygning og isglatte veje er der ro og ingen panik på de fynske veje. Både Falck og Dansk Autohjælp melder om travlhed, men ingen synderlig ventetid mandag morgen. Hør interview med Bjarne Kristensen, Fyns Amts Vejvæsen

Bæltekøretøjer holder klar hos Falck

Trods snefygning og isglatte veje er der ro og ingen panik på de fynske veje. Både Falck og Dansk Autohjælp melder om travlhed, men ingen synderlig ventetid mandag morgen.

Alle disponible køretøjer er ude på vejene for at komme bilisterne til undsætning. Men ventetiden er ikke meget længere end normalt. Bilisterne har især brug for Falck og Dansk Autohjælp til bugsering og starthjælp. Indtil videre har snevejret ikke været årsag til alvorlige færdselsuheld på Fyn.

Tidligt i morgen kørte en varevogn galt på motorvejen ved Nyborg. Bilen blev grebet af vinden og snurrede rundtd et par gange, hvorefter den havnede i rabatten. Men hverken føreren eller andre bilister kom til skade ved uheldet.

Hos Falck i Odense og Svendborg står der en pansret mandskabsvogn stand-by. Men indtil videre har snevejret ikke skabt så store problemer, at der har været brug for de terrængående bæltekøretøjer.

"Jeg synes det virker som om det hele køre stille og roligt uden de store problemer", lyder det fra vagthavende hos Falck.

Politiet opfordrer dog fortsat biliserne til at køre uhyre langsomt. I Odense opfordrer vagthavende hos politiet bilisterne til at blive hjemme, hvis det er muligt.

"Der er store problemer med fygedannelse på Nordfyn. Bilisterne bør holde sig indendøre, hvis det er muligt", lyder det fra vagthavende.

Oversigt

    Oversigt