Snotnæse kostede ældre dame rollator

En ældre dame var ude at gå tur på Kastajnevej i Odense sidste fredag. Da hun standsede for at pudse sin næse, løb hendes rollator fra hende.

- Hun gik tur på Kastanjevej. Da hun nåede ned til broen ved Odense Å stoppede hun op for at pudse sin næse, men hun glemte at slå bremsen til på rollatoren, så den trillede fra hende og røg ned i åen, fortæller vagtchef Thomas Anderskov, Fyns Politi.

På rollatoren havde damen sin taske hængende, der bl.a. indeholdt hendes pung.

Den ældre dame var heldigvis i stand til at gå hjem uden rollatoren, og hjemme ringede hun til politiet, for at fortælle om det uheldige tab.

- Vi var nede for at se om vi kunne finde den, og vi havde faktisk også hunde med, men vi fandt den ikke. I går fik vi besked om, at den var fundet 150 meter fra kiosken ved Åfarten, stadig med taske og pung hængende på håndtaget, fortæller vagtchefen, der samtidig gerne vil rette en tak til den gamle dame for at have tænkt sig om og anmelde uheldet med det samme.

- Vi ved jo, at en rollator i åen hurtigt kan resultere i, at man tror at ejermanden er havnet samme sted, så hun skal have tak for at have kontaktet os med det samme, siger Thomas Anderskov.

Dame, pung og rollator er nu genforenet, oplyser vagtchefen.

Oversigt

    Oversigt