I det fynske folks tjeneste

Socialdemokrater støtter kanalforbindelse

Socialdemokratiets folketingsgruppe støtter nu op om kanalforbindelsen.

Kanalforbindelse over Odense kanal bliver nu en del af den socialdemokratiske folketingsgruppes officielle forhandlingsoplæg til en ny trafikplan.

Socialdemokraterne foreslår i deres oplæg, at 400 millioner kroner bruges på den odenseanske kanalforbindelse. Det er et stort skridt for byen siger rådmand Anker Boye her til aften i en pressemeddelelse

- Det er utrolig vigtigt, at vi har fået den socialdemokratiske Folketingsgruppes opbakning. Vi har rigeligt at bruge pengene på her i Odense, herunder især ældre og børnene, siger Odenses By- og kulturrådmand, Anker Boye i en pressemeddelelse.

Den nye trafikplan rummer investeringer for cirka 300 milliarder kroner. Socialdemokraterne foreslår, at der bliver brugt 400 millioner skal bruges på den odenseanske kanalforbindelse.

- Kanalforbindelsen er vigtig både for Odense, men i lige så høj grad for resten af Fyn. Derfor er det rimeligt, at staten også putter penge i projektet, siger gruppeformanden for socialdemokraternes Folketingsgruppe, Carsten Hansen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.