Socialdemokrater støtter kanalforbindelse

Kanalforbindelse over Odense kanal bliver nu en del af den socialdemokratiske folketingsgruppes officielle forhandlingsoplæg til en ny trafikplan.

Socialdemokraterne foreslår i deres oplæg, at 400 millioner kroner bruges på den odenseanske kanalforbindelse. Det er et stort skridt for byen siger rådmand Anker Boye her til aften i en pressemeddelelse

- Det er utrolig vigtigt, at vi har fået den socialdemokratiske Folketingsgruppes opbakning. Vi har rigeligt at bruge pengene på her i Odense, herunder især ældre og børnene, siger Odenses By- og kulturrådmand, Anker Boye i en pressemeddelelse.

Den nye trafikplan rummer investeringer for cirka 300 milliarder kroner. Socialdemokraterne foreslår, at der bliver brugt 400 millioner skal bruges på den odenseanske kanalforbindelse.

- Kanalforbindelsen er vigtig både for Odense, men i lige så høj grad for resten af Fyn. Derfor er det rimeligt, at staten også putter penge i projektet, siger gruppeformanden for socialdemokraternes Folketingsgruppe, Carsten Hansen.

Oversigt

    Oversigt