Socialpædagogerne: Nu er det nok!

Socialpædagogerne vil se politikerne i øjnene, når Odense Kommune den 21. juni beslutter, om der skal spares på 21 mio. på ældre- og handicapområdet.

Socialpædagogerne i Odense Kommune mener, at nu er det nok.

Socialpædagogerne er stærkt utilfredse med million-besparelserne i Odense Kommune inden for ældre og handicap-området, og derfor opfordrer Socialpædagogernes landsforening nu til demonstration på tirsdag, hvor Ældre- og Handicapudvalgets møde finder sted.

Udover de 5-600 medlemmer hos Socialpædagoerne Lillebælt har Odense-afdelingen af landsforeningen LEV også inviteret sine omkring 300 medlemmer til den fredelige demonstration. I følge SL betyder besparelserne 34 færre ansatte i Odense Kommune.
For begge foreninger er det  vigtigt at gøre politikerne opmærksomme på, at det ikke kun går ud over socialpædagogerne, når der spares.

- Det kommer til at gå udover borgerne, såfremt man kun kan få basis pleje. Men hvad er basis, hvem definerer basis? Er det der, at du kun får hjælp til at styre dine penge og få mad? Det er også vigtigt i basisydelser, at man har sociale relationer, og at man kommer ud i samfundet og får et arbejde. Så det kommer til at gå ud over borgerne, siger kredsformand for Socialpædagogerne Lillebælt, Hanne Ellegaard.

 

Oversigt

    Oversigt