I det fynske folks tjeneste

Søger du job? I disse byer skal Skat bruge nye medarbejdere

Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix

250 nye arbejdspladser flytter ind på Fyn, efter skatteminister Karsten Lauritzen (V) har valgt at nedlægge Skat og i stedet oprette styrelser seks steder i landet.

Nedlæggelsen af Skat kaster flere hundrede nye arbejdspladser af sig til Fyn, og 75 nedlagte stillinger i skattecentret i Svendborg bevares.

I alt oprettes syv nye styrelser i hele Danmark, som skal overtage funktionen efter Skat. Hver styrelse skal varetage én opgave. Fra sommer 2018 vil Gældsstyrelsen have hjemme i Middelfart, hvor antallet af medarbejdere vokser fra 240 til 390. 

I kortet herunder kan du se, hvilke byer der bliver tilført nye, offentlige arbejdspladser.

Læs også Efter lukning af Skat: Hundredevis af arbejdspladser på vej til Fyn

Skattecentret i Svendborg er på målstregen blevet reddet af skatteminister Karsten Lauritzens (V) lukning af Skat. I 2014 blev det besluttet at nedlægge de 75 stillinger i centret medio 2017. Men nu består centret alligevel. Fremover skal 100 medarbejdere sidde i skattecentret på Sydfyn, og der tilføres dermed 25 arbejdspladser til de eksisterende 75. 

Spilmyndigheden i Odense, der også ligger under Skat, bliver ikke påvirket af nedlæggelsen. Der bliver hverken fyret eller tilføjet medarbejdere. I dag arbejder 370 personer i Spilmyndigheden.

I alt tilføres Region Syddanmark flere end 300 skattejob, og de nye styrelser oprettes foruden i Middelfart også i København, Aarhus, Aalborg, Roskilde og Herning.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.