Sønderjyske forværrer OB-krise

Sønderjyske tog anden sejr i træk, da Simon Kroon blev matchvinder i sønderjydernes sejr over OB.

Sønderjyske har i denne sæson haft svært ved at leve op til sidste sæsons præstationer, der til slut kastede sølvmedaljer af sig.

Søndag vandt klubben sæsonens første sejr, da FC Nordsjælland blev besejret, og torsdag aften sejrede sønderjyderne så igen i Alka Superligaen, da det blev 1-0 hjemme over OB

Til sammenligning kom OB til Haderslev med fire nederlag på stribe, og klubben måtte derfor føje endnu et nederlag til samlingen, hvilket placerer OB som tredjesidst i ligaen med syv point.

Ikke meget har fungeret for fynboerne, der ellers rustede godt op i sommerpausen, men især offensiven har svigtet, og det store hul efter Rasmus Falk er endnu ikke lukket.

Det var også sønderjyderne, der kom bedst ud til opgøret med masser af energi og aggressivitet, mens fynboerne virkede ramt.

Hjemmeholdet virkede mest opsat, og sønderjyderne skulle blot bruge 11 minutter, inden Simon Kroon gjorde det til 1-0.

Efter flot kombinationsspil blev bolden sendt videre til Kroon, der på fremragende vis drejede bolden i mål med hælen.

OB kom i løbet af halvlegen bedre med, og gæsterne havde initiativet, mens hjemmeholdet virkede fint tilfreds med at vente på omstillinger.

Samme kampbillede fortsatte i begyndelsen af anden halvleg, og efter 50 minutters spil opstod en stor chance til OB's Thomas Mikkelsen, der dog fuldstændigt mistimede sit skud i situationen.

Mod slutfasen producerede særligt Sønderjyske chance på chance, men hjemmeholdets spillere kunne ikke passere Sten Grytebust i OB-buret.

Gæsterne var dog heller ikke ufarlige i de sidste døende minutter af opgøret og jagtede udligningen, men det lykkedes ikke for Kent Nielsens mandskab, og dermed blev det ved 1-0.

Sejren rykker ikke på Sønderjyskes placering ligaen, hvor holdet stadig er nummer ti, men nu med 11 point ligesom Viborg og Lyngby på pladserne over.