Søren Kristensen ny borgmesterkandidat for Venstre

Med stemmerne 88-15 slog Søren Kristensen tirsdag aften sin modkandidat Bo Petersen i opgøret om at blive borgmesterkandidat for Venstre i Faaborg-Midtfyns Kommune.

Der var dømt ægte kampvalg mellem de to kandidater, da det onsdag aften skulle afgøres, om Søren Kristensen fra Vantinge eller Bo Petersen fra Nr. Broby skal være Venstres kommende borgmesterkandidat i Faaborg-Midtfyn. 

Det hele blev afgjort ved en afstemning, da Venstre afholdt opstillingsmøde i Espe Hallen klokken 19.

Og det blev landmanden fra Vantinge, der løb med nomineringen som borgmesterkandidat. Med stemmerne 88-15 var der ingen tvivl om udfaldet.

Søren Kristensen takkede efterfølgende i sin tale for valget og sagde, at det var med stor ydmyghed, at han nu står som vinder.

- Men der er lang vej til næste kommunalvalg. Det er en lang jobsamtale, jeg skal til. Og hvad værre er: Det er et stort ansættelsesudvalg, sagde Søren Kristensen med smil fra talerstolen.

Søren Kristensens modkandidat Bo Petersen anerkender nederlaget og vil nu koncentrere sin indsats om at sørge for, at Søren Kristensen bliver ny borgmester i kommunen.

- Stort tillykke til Søren. Jeg bakker fuldstændigt op om Søren og støtter ham fremover. Venstre er vigtigere end mig som person. Vi har et godt hold, og jeg er sikker på, at vi vinder borgmesterposten, sagde Bo Petersen til TV 2/FYN umiddelbart efter nederlaget.

Venstre skal have ny borgmesterkandidat efter den siddende borgmester Christian Thygesen tidligere på året meldte ud, at han ikke genopstiller til posten.

Oversigt

    Oversigt