Søhusskolen tabte semifinale

Det endte 2-0 til Søhusskolen, da de tirsdag tog imod Kjellerup Skole på hjemmebane.

Pigerne fra Søhusskolen var tirsdag det andet fynske hold, der havde mulighed for at spille sig i finalen i Ekstra Bladets skolefodboldtunering. Men det unge fynske pigehold tabte til Kjellerup Skole fra Midtjylland.

Første halvleg endte 0-0, men få minutter inde i anden halvleg kommer de jyske piger foran 1-0. Den føring holder de, og to minutter før slutfløjt scorer de endnu et mål.

Kampen ender 2-0 til Kjellerup Skole, og Søhusskolens piger skal dermed ikke spille i finalen i Parken den 20. november.

Et hold fynske drenge fra Otterup Skole havde i dag også mulighed for at spille sig i finalen i drengens tunering. Men de tabte på udebane mod Skolen ved Kløften fra Haderslev.