SOK opgiver eftersøgning af lystsejler

Et døgns eftersøgning efter en 56-årig mand fra Aabenraa i farvandet øst for Als har været forgæves. SOK indstillede søndag aften eftersøgningen.

Søværnets Operative Kommando (SOK) har ikke været i stand til at finde den 56-årige mand, som formentlig faldt i vandet fra sin sejlbåd, da han lørdag var på vej fra Lyø til Genner Bugt. SOK har ledt efter manden i et døgns tid, men valgte at indstille eftersøgningen søndag aften.

Lørdag aften stødte mandens sejlbåd på grund ved en strand på østkysten på Als sydøst for Nordborg. Mandens kæreste har oplyst, at han lørdag ville sejle alene fra Lyø i Det Sydfynske Øhav til Genner Bugt nord for Aabenraa. SOK har indstillet eftersøgningen, fordi man ikke længere mener, der er nogen chancer for at finde den 56-årige i live i vandet. Man håber dog stadig, at den 56-årige kan have reddet sig i land et eller andet sted. Mandens kæreste har oplyst til politiet, at han yndede at tage en svømmetur ved båden i åbent hav, også når han sejlede alene. Den 56-årige er fra Aabenraa.

Oversigt

    Oversigt