Sol over Langelandsfestivalen

Solen bagte på de 19.000 gæster, der torsdag var taget til Langelandsfestival. TV værten Bubber sagde til børnetimen \"Når Langeland spiller, skyerne skiller.\" Den kommentar sad lige i øjet, hvor ikke en sky var at se på himlen.

-

Solen bagte på de 19.000 gæster, der i går var taget til Langelandsfestival.  TV værten Bubber sagde til børnetimen \"Når Langeland spiller - skyerne skiller.\" Den kommentar sad lige i øjet, hvor ikke en sky var at se på himlen.

Høj temperatur, solcreme, liggestole, iskolde fadøl og tonerne af Erann DD\'s \"Still believing\" var opskriften på en perfekt eftermiddag til Langelandsfestivalen. Sådan oplevede de mange gæster torsdag, hvor festivalen lige var startet.

- Billetsalget var gået i stå på grund af det dårlige vejr. Nu hvor solen er kommet frem, er salget eksploderet, siger festivalsarrangør Troels Hersom.

På Langelandsfestivalen kan man ikke mærke, at Midtfynsfestivalen er lukket. Troels Hersom regner dog med, at nu hvor varmen endelig er kommet, så er der mange der vil benytte sig af, at de kan købe en-dags billetter.

- Det er sidste chance for fynboerne, hvis de skal til festival i år, siger Troels Hersom. 

 

Oversigt

    Oversigt