Solfaktor 2

-

Ny landeplage og Snave-slam i Solfaktor

\"Fyn er fin\" og \"Lundeborgvisen\" har været gode eksempler på fynske landeplager, men nu vil Den Kummerlige Trio fra Odense sørge for, at danskerne ikke skal i pladearkiverne for at få et frisk fynsk pift i øregangen.


\"Det Ve\' Jette\" hedder Den Kummelige Trios bud på en fynsk sommerlandeplage, og den vil de synge i aftenens Solfaktor.


Han er kendt som Heino fra Snave Slam, som synes \"der er penge i lortet\", men Per Otto Rasmussen er andet end en figur fra Polle-reklamerne. Han har blandt andet et bud på, hvordan man er, når man er rigtig fynsk. Mød Per Otto Rasmussen ved bålpladsen.


Søløven i Odense Zoo er et populært dyr, men når publikum stimler sammen om fodringen af de artistiske svømmere, så er det ikke altid, man forstår hvad dyrene egentlig mener. Nu hjælper vi seerne med at forstå, hvad søløverne faktisk siger, når silden bliver serveret. Mød flere af dyrene i Zoo de kommende torsdage.


I vores talentkonkurrence, hvor seerne kan vinde et rejsegavekort på 3000 kr., får vi besøg af Niels, som kan spille alle melodier ved at slå på sin hals.


Hvis du mener, du har et talent der er større end Niels\', så skriv til Solfaktor@tv2fyn.dk eller send et brev til:


TV2/Fyn, Olfert Fischers 31, 5220 Odense SØ, mrk. Solfaktor.


Du kan også give points til Niels efter udsendelsen, hvis du synes, han er rigtig talentfuld. Skalaen er mellem 1 og 10 point - du bestemmer, hvor mange. Alle der stemmer på vores talenter deltager i lodtrækningen om endnu en rejse fra Tjæreborg Rejser, til en værdi af 3.000 kr.


Vind fribilletter til Otterup Friluftsspil
Onsdag havde vi besøg af folkene bag \"West Side Story\". De efterlod to fribilletter, hver til en værdi af 95,- kr.
Dem trækker vi lod om, blandt dem der kan svare på:
\"I hvilken by holder friluftsspillet til?\"
E-mail os på solfaktor@tv2fyn.dk inden mandag d. 2/7.

Oversigt

    Oversigt