Sommergriller på TV 2/Fyn - vind en Hot Wok

-

-

Sommergriller på TV 2/Fyn:
TV 2/Fyn er i sommer- og grillhumør. Programmet Sommergriller vil udgøre den sidste del af vores udsendelser hver torsdag og fredag sommeren over - samt tre onsdage i juli.

Vi har stillet campingvogn, fortelt og grill op i vores baghave, og herfra vil seerne få både musik og gode råd om haven - samt ikke mindst chancen for at møde en masse spændende fynboer.

Onsdag den 7., 14. og 21. juli får vi besøg af en gartner, der giver gode råd om, hvad man kan lave i sin have i sommermånederne. 

Hver torsdag får vi besøg af en fynsk musiker til en lille snak over grillen og lidt god musik.  Musikerne bliver Bich Quang, Lasse og Mathilde, Maya Albana, Anita Lykkegaard, Det Lysner, Claus Hempler og rapperne UFO Yepha.

Hver fredag har vi besøg af en kendt fynbo, der tilbereder sin yndlingsmad på grillen og fortæller om, hvad han laver i sin sommerferie.
Op til fredagens udsendelse forsyner vi en festsangsskribent med fire stikord om den kendte gæst uden at fortælle, hvem gæsten er. Fredagens program afsluttes så med, at seerne og gæsten får lov at høre sangen.

Hvem fredagsgæsterne er, det er hemmeligt, fordi alle seere kan deltage i den spændende Sommergriller konkurrence.

Sommergriller konkurrence:


Vind en Hot Wok til udendørs brug

Deltag i konkurrencen om en Hot Wok fra Nobis hver uge fra uge 26-32.

Følg med i TV 2/Fyns udsendelser onsdage eller torsdage klokken 19.30.

Her præsenterer vi en række stikord, som vores festsangsskribent skal bruge til at skrive en sang om fredagens hovedperson.

De første hemmelige gæster har været Lotte Bundsgaard, se programmet her. , Carsten Abild - se programmet her ,  Torben Iversen - se programmet her, Peder Pedersen og senest Millie Johansen.

Stikordene til næste fredags gæst er Verdensmester, Vestfyn, Årets sportsnavn, hestekræfter.

Kan du også gætte, hvem hovedpersonen er, så send en mail til sommergriller@tv2fyn.dk eller et åbent postkort til:

TV 2/Fyn
Olfert Fischersvej 31
5220 Odense SØ
Mrk. Sommergriller

Så deltager du i lodtrækningen om en Hot Wok til en værdi af 599 kroner.

Vi skal have din besvarelse inden klokken 12 fredag, og husk at skrive navn og afsenderadresse på både postkort og e-mails.

Fik du ikke set udsendelsen kan du se den på net-tv.

 

 

Oversigt

    Oversigt