Sommerlive: Langelandsfestival er musikklar

I hele uge 30 sender TV 2/Fyn live klokken 19.30 fra Langelandsfestival. Mandag aften snakkede vi med festivalejer Allan K. Pedersen, som ser frem til musikstart onsdag eftermiddag.

Siden lørdag middag, hvor dette års udgave af Langelandsfestival blev skudt i gang, har tusindvis af mennesker nydt varmen, hinanden og højst sandsynligt også gode mængder øl på plænerne omkring Rudkøbing.

To dage før musikken for alvor går i gang på den store scene og i Møllers telt, er der stadig mange ting at få styr på, men festivalejer Allan K. Pedersen er ikke nervøs for, at det hele ikke er som det skal være onsdag middag, hvor musikpladsen åbnes for de mange gæster, som har købt billet til årets festival.  

quote Men jeg håber, at vi kommer igennem med den bedste festival i mine 10 år. 

Allan K. Pedersen, Festivalejer

 

- Vi er ikke 100 procent klar endnu, men det bliver vi. Vi har altid åbnet til tiden, og vi er klar, når vores gæster har varslet, at de kommer og hører god musik - så selvfølgelig er vi klar. 

 

Du kan også følge vores sendinger fra Langelandsfestival på Facebook

 
 
Foto: David Moritz

 

Jubilæums-ejer: Det 10. år er ikke noget specielt

Det er 10. år i træk, at Allan K. Pedersen står i spidsen for festivalen på den sydfynske ø lige ud til vandet, men selvom det er en milepæl for ejeren, er det ikke noget, der kommer til at overskygge det at skulle afvikle det hele også. 

- Det er en udfordring som hvert eneste år. Fra vi overtog festivalen, har vi prøvet at dreje den i den retning, vi gerne ville. Vi har prøvet at lægge lidt ekstra spændende ting på hvert år. Men der er ikke noget specielt, fordi det lige er mit 10. år, siger han og fortsætter: 

- Men jeg håber, at vi kommer igennem med den bedste festival i mine 10 år. 

 

Spændende musikprogram

Sidste år kunne Langelandsfestival fejre 25 år på bagen. Det blev markeret med en jubilæumskoncert, hvor hele ni kunstnere på én gang satte gang i festen. Selvom koncerten var en succes, mener festivalejeren ikke, at det bliver et problem at følge op på koncerten med årets festival uden at skuffe publikum. 

- Det er selvfølgelig altid en udfordring, men vi har prøvet at lave et rigtig spændende musikprogram, og det synes jeg, at jeg kan se på gæsterne, at vi er lykkedes med. 

 

Festivalejer ser frem til onsdag, hvor musikken begynder 

 

Du kan følge TV 2/Fyn på Instagram, hvor vi vil dele billeder fra festivalen. Vores brugernavn er @tv2fyn