I det fynske folks tjeneste

Sonni tilbage i Danmark

Den 20-årige Sonni fra Fyn, kom i aftes tilbage til Danmark. Torsdag nat i sidste uge blev han fundet hårdt kvæstet foran sit hotelværelse efter et fald fra altanen i Lloret de Mar i Spanien. Det skriver Jyllandsposten.

Han er nu til viderebehandling på et hospital, og skal de næste par måneder gennem et utal af operationer der skal sikre at han får førligheden tilbage.
 
- Han har det godt. Men er stadig i stærke smerter og påvirket af medicinen. I det ene øjeblik hallucinerer han, mens han i det andet er sig selv. Han kunne ikke forstå hvor han var, da han vågnede op. Og han kan stadig ikke huske, hvorfor han faldt ud over altanen, fortæller faderen til Jyllands-Posten

Til afhøring

Sonni har ligget i kunstig koma på et hospital i nabobyen Gerona, og tirsdag eftermiddag kunne han efter en langsom opvågning sige de første ord. Og det benyttede de catalanske politi sig af. Allerede onsdag morgen kom de for at afhøre den 20-årige mand.
 
- Det er ikke acceptabelt, at man begynder at afhøre Sonni på gebrokkent engelsk, mens han stadig er påvirket af medicin og hallucinerer, siger Sonnis far til Jyllands-Posten.