I det fynske folks tjeneste

Søren Haagen og Kasper Nielsen tilbage i GOG

Tre gamle kendinge, to nye ansigter og en omrokering. Det var, hvad GOG havde på plakaten, da klubben torsdag i Gudmehallerne præsenterede nyhederne forud for den kommende håndboldsæson. Søren Haagen vender tilbage til GOG som ny træner for kvindeholdet.

-

/ritzau/
Tre gamle kendinge, to nye ansigter og en omrokering. Det var, hvad GOG havde på plakaten, da klubben torsdag i Gudmehallerne præsenterede nyhederne forud for den kommende håndboldsæson.

Den største overraskelse bestod i, at den tidligere GOG- og Flensburg-Handewitt-målmand Søren Haagen skal træne GOG\'s kvindehold sammen med Peter Bruun Jørgensen, der blev fyret i Tvis-Holstebro efter den forgangne sæson.

Ud over den nye trænerduo kunne herretræner Bent Nyegaard, der nu også har fået status som sportschef i den fynske klub, præsentere tre forstærkninger til herreholdet, som i denne sæson skuffende måtte nøjes med bronze.

Kasper Nielsen er blevet løst fra sin kontrakt med Flensburg-Handewitt og er tilbage i GOG efter et skuffende år i Tyskland. Det samme er Jacob Larsen, den grønlandske landsholdsspiller, der for to år siden forlod GOG som dansk mester, og siden har spillet i Otterup og Odense.

De får selskab af den 29-årige målmand Kim Andersen, der kommer fra Ikast, og som er udset til at afløse Thomas Petersen, der har valgt at forlade GOG. Alle er blevet udstyret med toårige kontrakter.

Ved du noget? Så send os et tip