Sparekassen Faaborg skifter navn

Fremover bliver det med navnen Sparekassen Fyn, at Sparekassen Faaborg, vil drive bankforretning. Målet er at blive mere dækkende på hele Fyn.

I følge en pressemeddelelse sker navneskiftet som led i Sparekassen Faaborgs vision om at blive fynboernes foretrukne lokale pengeinstitut og harmonerer med forretningsstrategien om at være bredt repræsenteret på Fyn.

Navneskiftet kommer således i forlængelse af, at Sparekassen Faaborg har tilpasset filialnettet, så der opnås en bedre geografisk dækning af Fyn med større afdelinger. Senest har Sparekassen blandt andet åbnet en filial i Middelfart og er nu på udkig efter en central placering til en ny filial i Svendborg.

Sidste år kom der flere kunder i Sparekassen Faaborg - både inden for privatkunde-området og erhvervskundeområdet, og den udvikling vil sparekassen gerne fortsætte i 2014.

- Vi oplever, at fynboerne gerne vil være kunder i et fynsk pengeinstitut, hvor beslutningerne træffes lokalt, og hvor kompetent rådgivning er i højsædet. Derfor er vi også glade for, at det nye navn understøtter vores ønske om at positionere os endnu bedre på hele Fyn og invitere endnu flere kunder inden for i vores filialer, siger Claus Sejling.

Oversigt

    Oversigt