Speciel aften for Christian Eriksen

2010 har været et forrygende år for Christian Eriksen fra Middelfart. Først fik han debut for Ajax Amsterdam i januar og mindre end to måneder senere skete det på landsholdet.

Christian Eriksen satte en ny milepæl i sin korte karriere, da den 18-årige midtbanespiller onsdag aften blev skiftet ind til sin landsholdsdebut, da Danmark tabte med 1-2 til Østrig.

- Jeg er ikke tilfreds med, at vi har tabt, men jeg er tilfreds med mig selv, fordi jeg er kommet så langt. Det er en speciel dag, fastslår Christian Eriksen, da han nyvasket træder ud fra omklædningsrummet.

Her forsøger han på sin afdæmpede facon at sætte ord på de første 33 minutter af det, der kan blive en lang karriere i landsholdsregi.

- Vi er bagud 1-2, da jeg kommer ind, og jeg synes, at det er en mærkelig kamp. Der er ikke de store chancer. Derudover kender jeg ikke nogen af spillerne, så det kræver noget tilvænning at falde ind i spillet, forklarer Eriksen.

- Jeg har vel tre-fire aktioner og føler, at den sidste berøring godt kunne have været bedre for mit vedkommende, fortæller han.

Midtbanespilleren har ikke nogen fornemmelse af hvilket indtryk, han har efterladt hos landstræner Morten Olsen.

- Men jeg håber da, at det var godt.

/ritzau/

Oversigt

    Oversigt