Speedwayøksen er begravet

De to danske speedway-kamphaner har på et forsoningsmøde givet hinanden hånden og lagt weekendens begivenheder ved grandprixet i Målilla bag sig.

Balladen mellem de for tiden to bedste danske speedwaykørere, Nicki Pedersen og Hans Andersen, er dysset ned - for en stund i hvert fald. På initiativ af Danmarks Motor Union (DMU) mødtes kørerne nemlig til et forsoningsmøde onsdag eftermiddag i Middelfart, og her blev der givet håndslag på at stoppe krigen på og uden for banen.

- Jeg kørte derfra med en god fornemmelse. Jeg kender efterhånden de to så godt, at jeg kan mærke, når de mener, hvad de siger. Og det er jeg sikker på, at de gjorde i dag, lød det fra Speedwaydivisionens formand, Niels Munk Nielsen, der deltog på mødet sammen med landstræner Jan Stæchmann, men som dog ikke vil fortælle, hvad der helt nøjagtigt blev sagt.

Men det har blandt andet handlet om begivenhederne i svenske Målilla i lørdags, hvor Nicki Pedersen i en meget hidsig tone beskyldte Hans Andersen for at køre hensynsløst.

Oversigt

    Oversigt