I det fynske folks tjeneste

Spellerberg får to karantænedage efter GOG-kamp

KIF Koldings Bo Spellerberg er blevet tildelt en karantæne på to dage for at have kaldt dommerpar 'idioter' efter et slutspilsopgør lørdag mod GOG.

At håndboldspilleren Bo Spellerberg kaldte dommerparret i lørdagens slutspilsopgør mellem KIF Kolding og GOG 'idioter', koster nu den stærke Kolding-profil en karantænestraf på to spilledage. Det betyder, at Spellerberg ikke kan være med i de to afgørende slutspilskampe mod Viborg HK og AaB Håndbold.

DHF's Disciplinærudvalg har besluttet at give KIF Koldings Bo Spellerberg to spilledages karantæne for at bringe spillet i miskredit.

- Det er Disciplinærudvalget opfattelse, at udtryk som 'idioter' og 'at de burde stoppe karrieren' er med til at bringe spillet i vanry, og at det er en skærpende omstændighed, at udtalelsen skete i medierne. Bo Spellerberg idømmes derfor med øjeblikkelig virkning de to spilledages karantæne, skriver udvalget i sin afgørelse.

I KIF Kolding er klubledelsen stærkt utilfreds, da det jyske mandskab i forvejen føler sig snydt af dommerne i slutminutterne mod GOG. Klubben har dog endnu ikke taget stilling til, om man vil anke dommen.

- KIF Håndbold har ikke i skrivende stund besluttet, hvad man vil gøre og kender heller ikke ankemulighederne, da man ikke har set afgørelsen på skrift. Det eneste, man bare må konstatere, er, at sporten denne gang ikke blev afgjort inde på banen, men udenfor banen, skriver klubben på sin hjemmeside.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.