Spiller gratis for FC Svendborg

Spillerne i kriseramte FC Svendborg vil spille for klubben uden at få løn frem til nytår i et forsøg på at redde klubben.

Formanden for FC Svendborgs moderklub, SfB, siger til Fyens Stiftstidende, at spillerne er gået med til at spille gratis for klubben indtil nytår.

- Til den tid vil vi så se, om der kan skrabes nogle penge sammen til dem. Men vi kan ikke love noget, siger Michael Jensen.

Spillerne kan dog regne med at få noget kørselsgodtgørelse og de midler, man kan få som amatør, oplyser formanden.

- Jeg må sige, at spillerne har været utroligt seriøse og loyale overfor klubben. Ingen spillere har forladt os, men tværtimod er alle rykket tættere sammen i bussen, siger Michael Jensen til Fyns Amts Avis.

Spillere bekræfter

Anfører på FC Svendborgs divisionshold, Casper Kruse, bekræfter overfor avisen, at spillerne er med på at spille gratis. Til gengæld har de krævet at blive orienteret om klubbens situation en gang om ugen.

Han fortæller, at klubbens økonomiske krise er kommet fuldstændig bag på spillerne.

- Kommunikationen mellem spillerne og ledelsen har været ikke-eksisterende i lang tid. Men nu er der kommet en ny ledelse, som vi har haft en god dialog med. Vi har fået snakket ud, og vi har indvilget i at give den ny ledelse arbejdsro indtil nytår, siger Casper Kruse.

FC Svendborg har haft problemer med at udbetale løn. Flere sponsorer har ikke været i stand til at betale lovede penge til klubben.  Og den tidligere fodboldlandsholdsspiller Michael Schjønberg, der i juni blev udpeget som ny træner for FC Svendborg i 2. division, har modtaget en fyreseddel med tre måneders varsel.

Oversigt

    Oversigt