Spillerforeningen pudser fogeden på FC Fyn

FC Fyn skylder flere spillere feriepenge og pension, men har ikke betalt. Nu har Spillerforeningen fået nok.

Fogedretten skal nu forsøge at inddrive penge i fodboldklubben FC Fyn på vegne af en række medlemmer af Spillerforeningen.

Spillerforeningen har mistet tålmodigheden med den fynske klub i en sag om feriepenge og pension. Spillerforeningen skriver i en pressemeddelelse, at det nu bliver op til fogeden at inddrive pengene fra den fynske fodboldklub.

Ifølge Spillerforeningens direktør Mads Øland ligger beløbet inklusiv krav, renter og bod i størrelsesordenen 200.000 kroner.

- Men de 200.000 beror lidt på et gæt. Grunden til, at vi ikke kan sige det præcise tal, er, at FC Fyn ikke har gjort det arbejde, vi har aftalt med dem foran Fodboldens Voldgiftsret, siger Mads Øland.

FC Fyn-formand Klavs Larsen siger til bold.dk, at han er overrasket over nyheden. Bold.dk skriver, at beløbet er under 50.000.

Mads Øland fortæller, at kravet i prøvesagerne i FC Fyn var på cirka 26.000 kroner, men det samlede krav er ifølge direktøren større, og inklusiv renter og bod ender beløbet angiveligt på omkring 200.000 kroner. I hvert fald mellem 100.000 og 300.000 kroner.

Når Spillerforeningen har valgt at gå i fogedretten, er det fordi, man følte, at "dialogen ikke førte nogen vegne", og fordi fynboerne "ikke arbejder med".

FC Fyn har ikke betalt de penge, som klubben skylder flere nuværende og tidligere spillere i feriepenge og pension.

- Vi har været forhandlingsvillige, forstående og imødekommende. Men intet har hjulpet. Nu går den ikke længere.

- Derfor bliver det nu op til fogeden at vise os, hvordan vi kan få de penge, som vores medlemmer har krav på, siger Mads Øland.

En del andre klubber er i dialog med Spillerforeningen, der på vegne af spillerne har rejst krav om udbetaling af manglende feriepenge og pensionsmidler.

Spillerforeningen gør det klart, at kravet mod FC Fyn er klarlagt ved en særskilt proces i Fodboldens Voldgiftsret. Og idet FC Fyn ikke har rettet sig efter afgørelsen, går Spillerforeningen via foreningens advokat nu til fogedretten.

Oversigt

    Oversigt