I det fynske folks tjeneste

SPIS! udvider Aspargesfrokosten

Årets Aspargesfrokost i Odense udvides med flere restauranter og mikrobryggerier i år.

Den årlige forårsbebuder Aspargesfrokosten bliver nu udvidet, og der kommere flere restauranter i bryggerier ind i billedet.

Foråret er på vej, og den fynske muld er i gang med at varme og modne de lækreste forårsherligheder, blandt andet de internationalt anerkendte fynske asparges, som fejres ved årets Aspargesfrokost d. 7. maj.

Den velkendte og elskede Aspargesfrokost har i mange år været styret af Klavs og Pia Styrbæk fra Styrbæks, men fra i år udvider SPIS! Odense Food Festival SPIS!-porteføljen og overtager taktstokken til Aspargesfrokosten.

SPIS! afholder Aspargesfrokosten i Farvergården på Brandts, hvor de sammen med 15 af de bedste fynske restauranter og 7 af de lækreste fynske mikrobryggerier, fejrer det fynske forår.

Frokosten foregår som tidligere år stående i forårssolen. Man kan både komme og spise med os på det tidlige hold kl. 11.30, eller på det sene hold kl. 13.30.

Når man køber billet til Aspargesfrokosten, er den ikke øremærket til én bestemt restaurant, og  derfor ved man ikke på forhånd hvem man får serveret fra. 

De deltagende restauranter er: Goma, Pasfall, Fynboen, Sæson Spisested, mmoks, no. 61, Kong Volmer, Kok & Vin, Under Lindetræet, Boffa, Brasseriet Svanen, Restaurant Bacchus, Teglværksgaarden, Hesselet, og STYRBÆKS.

De deltagende bryggerier er: Rise Bryggeri, Ørbæk Bryggeri, Stensbogaard Bryghus, Indslev Bryggeri, Munkebo Mikrobryg, Bryggeriet Vestfyn, Bryggeriet Refsvindinge.

Ved du noget? Så send os et tip