Stak af fra politiet: 21-årigt bandemedlem anholdt med kniv

En 21-årig mand fra Vollsmose i Odense blev mandag eftermiddag anholdt, efter han med en kniv i hånden forsøgte at stikke af fra politiet.

Fyns Politi har mandag eftermiddag anholdt en 21-årig mand fra Odense. Manden er sigtet for overtrædelse af våbenloven.

En politipatrulje observerede ved 13.30-tiden mandag eftermiddag en gruppe mennesker, der stod ved en bil i Bøgeparken i Vollsmose i Odense.

Da de får øje på politiet, er der en i flokken, der smider en kniv på jorden.

- Den kniv er der så en, måske den samme, som der smed den, der samler op, hvorefter han med kniven i hånden tager flugten, siger vagtchef ved Fyns Politi, Lars Thede.

Manden bliver efter en kort jagt indhentet af patruljen, der anholder ham og sigter ham for overtrædelse af våbenloven. Politiet finder efterfølgende ud af, at den anholdte er en 21-årig mand fra bandemiljøet i Odense, som allerede har en lignende verserende sag ved politiet. 

Og fordi manden er banderelateret, er der særlige omstændigheder, der gør sig gældende. Reglerne omkring knive og våben er således skærpede, og den 21-årige mand sidder derfor mandag aften fortsat på Politigården i Odense.

- Han skal formentlig i grundlovsforhør i morgen (tirsdag, red.) på grund af de særlige omstændigheder, fordi han er banderelateret. Lige nu bliver han siddende, til vi har en endelig vurdering, fortæller Lars Thede. 

Oversigt

    Oversigt