I det fynske folks tjeneste

Statsminister ignorerer Electrolux-virksomhed i Tommerup

Tommerup-virksomhed Electrolux har skriftligt bedt statsminister Anders Fogh Rasmussen om hjælp, men uden held. 180 medarbejdere står til fyring i 2006, alligevel mødes de med tavshed.

-

Tommerup-virksomhed Electrolux har skriftligt bedt statsminister Anders Fogh Rasmussen om hjælp, men uden held. 180 medarbejdere står til fyring i 2006, alligevel mødes de med tavshed.

- Det er dybt skuffende. Vi føler, at vi hænger ude i tovene, når statsministeren ikke reagerer på vores ønske om en dialog. Det forklarer Viggo Arnsted i dag til TV 2 /FYN. Han er til daglig tillidsmand hos Electrolux i Tommerup.

Det åbne brev blev sendt til Statsministeren den 21. januar.

- Under valgkampen så jeg, hvordan Anders Fogh Rasmussen lovede at hjælpe de mange fyrede slagterimedarbejdere. Jeg troede at det samme ville ske, hvis vi bad om hjælp, siger Viggo Arnsted skuffet.

Tillidsmanden håber fortsat på at miraklet sker. Når han får forbindelse til statsministeren vil han gerne debatere emnet uddannelse med ham.

- Regeringen har alt for længe skåret ned på uddannelsesområdet. Det betyder at vores ufaglærte medarbejdere står ekstra dårligt, når de skal ud og finde nyt arbejde.
Viggo Arnsted håber på at regeringen vil sætte flere penge af til efteruddannelse af netop de ufaglærte.

 

Ved du noget? Så send os et tip