Statsministeren på visit

Socialdemokraternes førstedame, statsminister Helle Thorning-Schmidt, besøger Odense torsdag.

Helle Thorning-Schmidt skal både i skole og se på byudvikling, når hun torsdag besøger Odense.

Søhusskolen lægger klasselokale til statsministerens besøg, når hun skal se på kommunens omlægning af folkeskolerne under overskriften "Den sammenhængende Skoledag".

Og her får hun inspiration til det videre arbejde med at sætte fart på udviklingen af folkeskolen, som hun selv lagde op til i sin åbningstale.

- Jeg synes, vi har meget at byde på, og jeg vil fortælle statsministeren, at vi har en meget fleksibel dag, hvor eleverne ikke træder rundt i det samme skema hver dag, siger skoleleder Erling Pedersen.

Det er i hvert fald de foreløbige erfaringer, han mener at have gjort sig med skolens forløb med den sammenhængende skoledag.

- Nu er det jo svært at måle, men jeg synes vi oplever nogle elever, der er mere engagerede end tidligere, siger Erling Pedersen.

Og han har et overordnet budskab til statsministeren, når hun kommer på besøg på Søhusskolen klokken 11.30:

- Hun skal bare gi' den gas, siger skolelederen, der håber at have givet Helle Thorning-Schmidt noget inspiration til at udvikle folkeskolen.

Thomas B. Thriges Gade og talent

Odensebesøget vil selvfølgelig også nå omkring Thomas B. Thriges Gade og den infostand på Fisketorvet, der viser, hvordan gaden skal omdannes til ny bydel.

Helle Thorning-Schmidt skal også deltage og tale ved uddelingen af Talent Fyn 2012-prisen, hvor hun også er hovedtaler.

Det foregår klokken 16.00 hos Nordea i Odense, og man kan følge med direkte på TV Fyn eller her på hjemmesiden.

Oversigt

    Oversigt