Status quo i herrernes håndboldtop

Med sejre til Kolding, GOG Svendborg og FCK skete der ingen forskydninger i toppen af Jack & Jones Ligaen, som stadigvæk føres af Bjerringbro-Silkeborg

Efter lørdagens kampe i mændenes bedste håndboldrække ligger KIF Kolding, GOG Svendborg og FCK Håndbold stadig som perler på en snor bagved førerholdet Bjerringbro-Silkeborg.

GOG Svendborg formåede at holde hjemmeholdet Skjern på afstand kampen igennem på trods af to hæsblæsende sidste minutter, hvor jyderne var tæt på at udligne. Sejren på 25-23 kan fynboerne fra GOG Svendborg ikke mindst takke deres 20-årige målmand Niklas Landin Jacobsen for. Han viste kølighed i afgørende situationer og reddede blandt andet et straffekast fra Jesper Jensen med få minutter tilbage.

Skjern må med nederlaget finde sig i at få selskab i tabellen af Mors-Thy, der efter en 31-24-sejr på udebane over bundholdet Århus GF, kryber op på sjettepladsen med 10 point ligesom Skjern.

Sidste års DM-finalister fra KIF Kolding og FCK Håndbold vandt begge komfortable hjemmesejre. Det jyske mesterhold besejrede Team Tvis Holstebro 33-26, mens københavnerne uddelte øretæver til Nordsjælland og vandt 36-24.