Gruppeformand: Partihopper flygter fra ansvaret

Det ærgrer formanden for den socialdemokratiske gruppe i Faaborg-Midtfyn, at Mads Holdgaard skifter parti og fremover vil repræsentere Alternativet.

Mads Holdgaards beslutning om helt at forlade Socialdemokratiet kommer bag på formanden for den socialdemokratiske gruppe i Faaborg-Midtfyn, Hans Stavnsager, der samtidig modtager partikollegaens exit med stor ærgrelse.

- Jeg er ked af det. Det skal ikke være nogen hemmelighed. Mads Holdgaard er en dygtig politiker – og en af dem, som jeg havde set skulle tegne partiet i mange år fremover, så både på det personlige og på det politiske plan, synes jeg, det er ærgerligt, siger Hans Stavnsager til TV 2/FYN.

Hans Stavnsager blev orienteret om den yngre partikollegas beslutning i en e-mail tirsdag aften. De to talte siden i telefon, og her forsøgte Hans Stavnsager uden held at overbevise Mads Holdgaard til at forblive medlem af partiet.

Den socialdemokratiske gruppe blev siden orienteret om Mads Holdgaards beslutning om at forlade Socialdemokratiet. Han har i stedet ladet sig melde ind i Alternativet. Et skifte, som gruppeformanden har svært ved at forstå.

Flygter Mads Holdgaard fra ansvaret, når han melder sig ud, synes du?

- Et eller andet sted… Ja – det synes jeg jo, han gør. Jeg har jo den holdning, at man skal blive kæmpe – også selvom man er uenig. Jeg har være medlem af Socialdemokratiet i snart 35 år, og det er bestemt ikke alt i løbet af de 35 år, jeg har været enig i. Nogen gange har jeg sagt det – andre gange har jeg tænkt, at det måtte andre tage sig af. Jeg synes, at hvis det er det, der er den konkrete anledning, og det er det jo, så synes jeg, at han flygter lidt, siger Hans Stavnsager.

 

 

 

Oversigt

    Oversigt