I det fynske folks tjeneste

Stina Willumsen gravid

Stina Willumsen og Tue Kempf glæder sig til at blive forældre til deres første fælles barn - Willumsen har termin sidst i januar.

Odense skal have ny Børn- og Ungerådmand. Stina Willumsen (SF) er gravid og regner med at gå på barselsorlov omkring 1. januar.

Stina Willumsen har allerede meddelt, at hun ikke genopstiller ved næste kommunalvalg i november 2013, men nu bekræfter hun over for TV 2/FYN, at hun allerede skal have en afløser ved årsskiftet.

- Ja, jeg er gravid og vi er meget glade. Jeg har termin sidst i januar, siger Stina Willumsen.

Når Stina Willumsen og hendes kæreste Tue Kempf får deres første fælles barn, skal der altså en afløser ind på rådmandskontoret på Ørbækvej. Det bliver dog kun en midlertidig afløser, da Stina Willumsen forventer at være tilbage på posten igen inden næste kommunalvalg.

- Jeg regner med at holde barselsorlov ind til sommeren 2013, fortæller Stina Willumsen til TV 2/FYN.

Afløseren skal findes blandt medlemmerne af SF's byrådsgruppe - dvs den nuværende gruppe og Willumsens suppleant Annette Blynél.

- Efter sommerferien sætter vi os sammen på gruppemøde og aftaler et forløb for, hvordan vi får valgt afløseren, siger Kasper Westh, der er gruppeformand for SF i Odense byråd.

Ved du noget? Så send os et tip