I det fynske folks tjeneste

Stomped gennemfører koncert på Goe Bakke

Selvom Midtfyns Festivalen er aflyst og lukket, så er det ikke alle der har i sinde at finde sig i det. Det odenseanske band \"Stomped\" var hyret til at spille på Goe Bakke og det har de fortsat i sinde at gøre.  

-

Selvom Midtfyns Festivalen er aflyst og lukket, så er det ikke alle der har i sinde at finde sig i det. Det odenseanske band \"Stomped\" var hyret til at spille på Goe Bakke og det har de fortsat i sinde at gøre - uanset om resten af festivalen er aflyst.

Bandet \"Stomped\", der var vinderen af konkurrencen \"Starfighter 2003\", havde lavet aftale med Midtfyns Festivalen om at spille i Ringe fredag d. 25. juni fra klokken 17. Og selvom festivalen er erklæret konkurs, så agter det hårdtslående Odenseband at holde deres aftale.

- Det store privatkapitalistiske spil interesserer ikke Stomped, og
Stomped vil ikke skuffe sine fans, skriver orkestret i en pressemeddelelse.

Link

Læs mere på www.stompe.dk

Stomped går ud fra at de har tilladelse til at gennemføre deres koncert på Goe Bakke, og bandet vil ikke kræve entre eller billet.

- Hvis der er nogen der slår telt op, og synes de mangler toiletter, morgenmadsboder osv., så må de brokke sig til Knud Bjerre, det er ikke Stomped`s ansvar, skriver bandet.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.