Stomped gennemfører koncert på Goe Bakke

Selvom Midtfyns Festivalen er aflyst og lukket, så er det ikke alle der har i sinde at finde sig i det. Det odenseanske band \"Stomped\" var hyret til at spille på Goe Bakke og det har de fortsat i sinde at gøre.  

-


Selvom Midtfyns Festivalen er aflyst og lukket, så er det ikke alle der har i sinde at finde sig i det. Det odenseanske band \"Stomped\" var hyret til at spille på Goe Bakke og det har de fortsat i sinde at gøre - uanset om resten af festivalen er aflyst.

Bandet \"Stomped\", der var vinderen af konkurrencen \"Starfighter 2003\", havde lavet aftale med Midtfyns Festivalen om at spille i Ringe fredag d. 25. juni fra klokken 17. Og selvom festivalen er erklæret konkurs, så agter det hårdtslående Odenseband at holde deres aftale.

- Det store privatkapitalistiske spil interesserer ikke Stomped, og
Stomped vil ikke skuffe sine fans, skriver orkestret i en pressemeddelelse.

Link

Læs mere på www.stompe.dk

Stomped går ud fra at de har tilladelse til at gennemføre deres koncert på Goe Bakke, og bandet vil ikke kræve entre eller billet.

- Hvis der er nogen der slår telt op, og synes de mangler toiletter, morgenmadsboder osv., så må de brokke sig til Knud Bjerre, det er ikke Stomped`s ansvar, skriver bandet.

Oversigt

    Oversigt