I det fynske folks tjeneste

Stop for postomdeling: Politi indkalder til møde

- Vi tager sagen meget alvorligt, for selvfølgelig skal posten bringes ud. Det er politiets ansvar at sikre tryghed, og derfor har vi omgående taget kontakt til Post Nords ledelse, siger chefpolitiinspektør Lars Bræmhøj fra Fyns Politi.

Fyns Politi vil se nærmere på historier om trusler mod Post Nords medarbejdere. Onsdag mødes Fyns Politi med PostNord og Odense borgmester.

Post Nord meddelte mandag aften at de med omgående virkning har besluttet at stoppe postomdeling i Odense-bydelen.

Fyns Politi tager meldingen meget alvorligt.

- Vi tager sagen meget alvorligt, for selvfølgelig skal posten bringes ud. Det er politiets ansvar at sikre tryghed, og derfor har vi omgående taget kontakt til Post Nords ledelse. Vi kan ikke se, at vi har registreret nogle anmeldelser fra Post Nord vedrørende hverken chikane eller trusler, men nu har vi inviteret dem til et møde i morgen tidlig, så vi kan få belyst sagen, siger chefpolitiinspektør Lars Bræmhøj fra Fyns Politi.

Læs også Postomdeling i Vollsmose stoppet: - Sæt gerne militæret ind

Politidirektør Kit Claudi Grøn-Iversen har indkaldt Post Nords topledelse og Odenses borgmester til et møde onsdag.

Fyns Politi har sammen med Odense Kommune den seneste tid sat fokus på at stoppe banderne i Odense. Der har blandt andet været afholdt stormøder med borgere, erhvervsdrivende og boligforeninger.

Ved du noget? Så send os et tip