Stoppede skænderi og fik peberspray i øjnene

En 43-årig mand fra det nordlige Odense fik en noget ubehagelig betaling for at have stoppet et skænderi på Stenløsevej, natten til Søndag.

Klokken er lige over midnat, da en 43-årig man kommer gående ad Stenløsevej i Odensebydelen Hjallese, da han ser et skænderi mellem en mand og en kone foran et hus.

- Han ser, at manden er ved at blive koporlig overfor kvinden, så han går hen til dem, og beder dem om at dæmpe sig og ordne uenigheden i mindelighed, siger vagtchef Thomas Bentsen, Fyns Politi.

Men det førte mere vrede med sig på en lidt bizar måde. Kort efter kører en golf op på siden af den 43-årige, og vinduet bliver rullet ned, hvorefter den ene angiveligt spørger: Er det dig, der har truet min far?

- De stiger ud af bilen, og derefter sprøjter de peberspray i øjnene på manden og kører fra stedet, siger Thomas bentsen.

Politiet leder nu efter to mænd, som den forurettede beskriver som danske, mellem 16 og 20 år. Den ene cirka 170 cm og den anden cirka 180 cm høj. Den højeste var også den mest fremturende.

Den 43-årige er også ok efter omstændighederne.

- Han har som sådan ikke lidt nogen overlast, bortset fra, at det selvfølgelig er møjubehageligt at få sprøjtet peber i øjnene, siger vagtchefen.

De to unge mænd vil blive sigtet for kvalificeret vold.

Oversigt

    Oversigt