Stopper i byrådet efter 37 år

Efter 37 år som medlem af Svendborg Byråd er det nu slut. I en alder af 74 år valgte Erik Mathiasen mandag eftermiddag at stoppe - dog først når den nuværende periode slutter.

-

Efter 37 år som medlem af Svendborg Byråd er det nu slut. I en alder af 74 år valgte Erik Mathiasen mandag eftermiddag at stoppe - dog først når den nuværende periode slutter. Det sker, når der næste gang afholdes kommunalvalg, hvilket bliver til efteråret.

Med Erik Mathiasens exit afgår hans parti Alternativ Liste også ved døden. Det har folkene bag besluttet.
- Det bliver da mærkeligt at skuulle stoppe efter så mange år.  Det er trods alt næsten halvdelen af mit liv, jeg har brugt på byrådsarbejdet. Og det vil gøre ondt, men jeg må erkende, at jeg er blevet ældre, selvom jeg ikke følder det, siger han til TV 2/Fyn.

Alternativ Liste blev dannet i 1974. Og nu har partiet aftjent sin værnepligt, mener stifteren.
- Med den nye kommunalreform forude får vi en helt ny situation, hvor der ikke vil være et egentligt nærdemokrati. Derfor er det tiden at sige, at nu må det være nok, forklarer han overfor TV 2/Fyn. 

Erik Mathiasen var i fire år, før Alternativ Liste blev dannet, medlem af byrådet for SF og VS. Han er blevet valgt ind ni gange.

Oversigt

    Oversigt