Stor fan af Kerteminde HK: En historisk dag

Willy Olsen fra Kerteminde er stor fan af Kerteminde Håndboldklub, og for ham er tirsdagens pokalkamp mod 1. divisionsholdet HØJ en historisk begivenhed.

Willy Olsen har været fan af Kerteminde HK i mere end 30 år. Han ser alle klubbens kampe både ude og hjemme og har tidligere været formand for klubben.

For ham var det en stor triumf, da klubben fornylig rykkede op i 3. division, men et endnu større højdepunkt er kampen tirsdag aften mod sjællandske HØJ, der spiller i 1. division.

- Det er den største begivenhed i Kerteminde HKs historie, siger Willy Olsen, der i øvrigt skal  være halspeaker under kampen. Den bliver spillet i Kerteminde Idrætscenter, hvor der er plads til omkring 250 tilskuere.

Willy Olsen glæder sig helt vildt til kampen, men erkender, at det bliver svært mod 1. divisionsholdet, der har tidligere landsholdsspiller Peter Nørklit i målet.

 

quote Det er en succes, hvis vi taber med færre end 10 mål.

Willy Olsen, fan af Kerteminde HK

 

- Det er en succes, hvis vi taber med færre end 10 mål, konstaterer han.

Håndboldherrerne i Kerteminde Håndboldklub er de eneste tilbage fra Fynsserien i dette års pokalturnering. Turneringens øvrige seriehold fra Østdanmark og Fyn er allerede slået ud.  

Så Kerteminde HK er i selskab med hold som Skjern, der sidste år vandt turneringen, de danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg, mægtige KIF-Kolding, fynske GOG og altså HØJ.

 

Fakta om Kerteminde Håndboldklub

 

Oversigt

    Oversigt