I det fynske folks tjeneste

Stor interesse for at se Fyn fra oven

Fly fra Fyns Svæveflyveklub i luften over Vøjstrup.

Overvældene interesse for svæveflyvning som følge af program på TV 2/FYN. Fyns Svæveflyveklub vil derfor invitere seerne i luften.

Tre vindere sikret lufttur

I løbet af udsendelsen på TV 2/FYN den 20. juni, blev der udlovet tre prøve-ture i svævefly hos Fyns Svæveflyveklub i Vøjstrup nær Nr. Broby. Det udløste over 100 mails straks efter klokken 20.00, da programmet var slut.

De tre vindere, der den 19. august kan få luft under vingerne er: Lars Fuglsang, Odense, Karin Madsen, Assens samt Britta Borup.

Men de tre dækker langtfra behovet hos seerne.

- Nej, det kan man ikke sige. Mange deltagere har skrevet dybt og inderligt om lysten til at prøve at flyve svævefly. Det er de faldet for i Fyns Svæveflyklub, og de vil derfor kontakte deltagerne, fortæller Preben Ch. Dahl, der var vært på det pågældende program.

Hvad Fyns Svæveflyveklub ender med at tilbyde er endnu ikke helt afgjort. Men ifølge Hans Laugesen, der sidder i klubbens pr-udvalg, så kan det ende med både rabat på en prøvetur (der normalt koster 150 kr.) eller en speciel dag, hvor de mange interesserede kan kigge forbi flyvepladsen i Vøjstrup.

I forvejen er der en landsflyvedag den 19. august, hvor svæveflyvere landet over gør reklame for deres sport.

www.fyns-svaeveflyveklub.dk 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.