Stor norsk målmand i OB's bur

OB's faste målmand er skadet og ude af de næste vigtige kampe. Det giver omsider OB's norske reservermålmand Alexander Lund Hansen chancen for at vise sit værd.   

Stor men hurtig

OB's norske reservermålmand Alexander Lund Hansen får nu mulighed for at vise, hvad han kan.

Den 27-årige nordmand kom til OB i november sidste år og tørster efter at få chancen i buret hos det fynske tophold .
- Det er kedeligt at sidde på bænken. Man må tage de chancer der kommer og prøve at gøre det så godt man kan, siger Alexander Lund Hansen. 
Det er kun blevet til få minutter på 1. holdet indtil nu. Men efter OB's faste målmand Roy Carolls uheld sidst i kampen mod HB Køge i søndags, får den norske stjernemålmand sin chance i den første pokalsemifinale mod FC Midtjylland i morgen aften.
 I følge OBs målmandstræner, Tom Sterobo, er Alexander Lund Hansen godt rustet til opgaven.
- Hans fysik taler næsten for sig selv - han fylder godt i landskabet. Men trods sin størrelse og den udstrålinger det giver, så er han faktisk umanerlig hurtig og reaktionsstærk, siger Tom Sterobo til TV2/Fyn. 

Måske også med mod Silkeborg

OB's norske reservermålmand Alexander Lund Hansen får nu mulighed for at vise, hvad han kan.

Alexander Lund Hansen er vant til topfodbold - som målmand for Rosenborg i Norge har han vogtet buret i flere internationale topkampe. Óg den erfaring får han formentlig brug for.
For 1. målmand Roy Caroll, har fået en forstrækning i lysken,  bliver formentlig heller ikke klar til OBs superligakamp mod Silkeborg på lørdag.  

Oversigt

    Oversigt