Stor politiaktion i Ringe: Vidne anmeldte pistolmand

Tirsdag eftermiddag rykkede Fyns Politi ud til Ringe, hvor de havde fået en anmeldelse om en mand, der havde en pistol. Pistolen viste sig dog at være en legetøjspistol

Fyns Politi fik tirsdag eftermiddag en anmeldelse, der gik på, at en mand var set i besiddelse af en pistol i Jernbanegade i Ringe.

I sådanne sager tager politiet ingen chancer, og derfor rykkede man ud med et større politiopbud. Vagtchef Anders Furbo Therkelsen vil ikke sige, hvor mange betjente, der ankom til stedet, men et vidne har fortalt TV 2/FYN, at seks kampklædte betjente var til stede i Jernbanegade og at et område var spærret af.

Den store aktion viste sig dog at være mindre dramatisk end først antaget. Politiet fandt frem til manden, men pistolen var ikke ægte. Det er en såkaldt hardballpistol, der skyder med nogle små plastikkugler. 

- Vi har fået en anmeldelse om, at der er en mand med en pistol. Men det viser sig, at der er tale om en hardballpistol, siger vagtchefen.

Pistolmanden anholdt

Vagtchefen vil ikke fortælle noget om mandens alder, men har siger, at han tirsdag aften er anholdt, og at han bliver løsladt igen efter endt afhøring.

Poltiet er samtidig ved at undersøge, om han skal sigtes for overtrædelse af våbenloven.

- Det er vi ved at finde ud af, fortæller vagtchefen.

Oversigt

    Oversigt