Stor politistyrke: Mand kortvarigt anholdt på Langeland

Politiet mødte talstærkt op under anholdelse, da der var oplysninger om, at en mand kunne være bevæbnet.

Bevæbnede betjente rykkede tirsdag aften ud til en adresse på Tryggelevvej i landsbyen Tryggelev på Langeland for at komme i kontakt med en mand, som befandt sig på adressen.

Det kunne ikke udelukkes, at der var våben på adressen, og derfor tog politiet ingen chancer, skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Det var udtalelser i forbindelse med en personlig krise, der gav anledning til, at politiet var nødsaget til at opsøge manden.

Han blev sent tirsdag aften anholdt uden større dramatik. Efter en samtale med politiet blev den pågældende løsladt på stedet.

- Det foregik stille og roligt. Manden var kun anholdt kortvarigt, indtil vi havde haft lejlighed til at tale med ham, fortæller vagtchef ved Fyns Politi Steen Nyland til Ritzau.

På trods af en fredelig anholdelse vakte politiets indsats opsigt. En reporter fra Fyens.dk, som var til stede, da politiet rykkede ud, fortæller, at politiet bar sorte hjelme og havde flere våben i bæltet.

Ved byskiltet til Tryggelev holdt en ambulance på tværs af vejen. Der var også en lægeambulance og flere politibiler til stede.

Samtidig var indgangene til landsbyen afspærrede.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt