Store klø til GOG i pokalfinale

GOG?s håndboldherrer var kun i de første minutter med i pokalfinalen, som jyderne fortjent vandt.

Kolding IF vandt 32-26 efter kæmpeføringer

GOGs håndboldherrer førte pokalfinalen mod Kolding IF i sølle fem minutter. Men da Kolding IF kom på uafgjort 3-3 og siden føring 4-3 var der kun een vej - fremad for sydjyderne.

Efter halvlegsføring på 18-12 - og efter at have ført med otte mål ved stillingerne 15-7 og 17-9 - kørte Kolding IF kampen sikkert hjem i 2. halvleg. På en dag hvor GOG?s storspiller Torsten Laen spillede under formåen, og hvor spillerne fungerede som individualister og ikke et hold, havde KIF nemt spil.

I sidste ende kunne de 4.500 tilskuere i Århus se GOG pynte på slutresultatet, så det \"kun\" blev til nederlag på seks mål. Reelt var forskellen på de to hold meget større.