Store politistyrker på jagt efter bankrøvere

Et bankrøveri i Kværndrup Andelskasse udviklede sig fredag formiddag til en storstilet jagt på de formodede røvere. Efter røveriet forulykkede de to mænd i deres bil i Årslev, hvorefter de stak af til fods. Politiet anholdt hurtigt den ene mand, og efter et tip fra et vidne har politiet i Svendborg anholdt den anden af de formodede gerningsmænd.

-

Et bankrøveri i Kværndrup Andelskasse udviklede sig fredag formiddag til en storstilet jagt på de formodede røvere. Efter røveriet forulykkede de to mænd i deres bil i Årslev, hvorefter de stak af til fods.

Politiet anholdt hurtigt den ene mand. Efter et tip fra et vidne har politiet i Svendborg anholdt den anden af de formodede gerningsmænd. Vidnet så en mørkklædt mand luske rundt på en mark ved noget buskads nordøst for Årslev.


Massive politistyrker på røverjagt. Fotograf Peter Clowes

Røveriet mod Kværndrup Andelskasse skete fredag kort før kl. 10.30. To pistolbevæbnede mænd i mørkt tøj røvede banken, hvorefter de stak af i en flugtbil. I Årslev gik det imidlertid galt, da bilen forulykkede. Røverne forlod bilen og stak af til fods.

Da politiet senere fandt bilen, lå udbyttet på 50.000 kr. fra røveriet i bilen sammen med den pistol røverne brugte.

Politiet i Svendborg er nu igang med at afhøre de to røvere på 19 og 32 år. Den ene mand er fra Frederiksberg, mens den anden er fra Odense

 

Oversigt

    Oversigt