I det fynske folks tjeneste

Stormen kan lukke Storebæltsbroen

Stormen vil påvirke trafikken over Storebælt allerede fra sidst på formiddagen torsdag. Og broen kan blive helt lukket i perioder.

Stormen vil påvirke trafikken over Storebælt allerede fra sidst på formiddagen torsdag. Og broen kan blive helt lukket i perioder.

A/S Storebælt har varslet, at den kraftige blæst torsdag kan påvirke kørsel på broen og i værste fald kan det bliver nødvendig at lukke broen helt for trafik i perioder.

Ifølge prognoserne vil der allerede fra sidst på formiddagen torsdag være risiko for vindstyrker på op til 23 m/s og vindstød på op til 27 m/s.

Det udløser et vindvarsel, som fraråder kørsel for høje lette køretøjer på Stoerbælt, og kommer vindhastigheden op på stormstyrke, altså over 25 m/s, lukker forbindelsen for al biltrafik.

Ifølge prognosen vil vinden muligvis aftage sent på eftermiddagen, hvorefter den atter tager til i styrke torsdag aften og natten til fredag med fornyet risiko for vindhastighed af stormstyrke.

Prognosen opdateres løbende på Storebaelt.dk, hvor det også er muligt at holde sig informeret om tidspunkt for eventuel lukning af forbindelsen.

Storebælt udsender løbende bromeldinger med trafikinformation om restriktioner og lukning på SMS. Bilister kan tilmelde sig "BRO INFO" til 1231 for at modtage tjenesten i syv dage.

Storebælt.dk

Ved du noget? Så send os et tip