Større narkosag under optrevling i Odense

Odense Politi er i gang med efterforskningen af endnu en stor narkosag.

-

Odense Politi er i gang med efterforskningen af endnu en stor narkosag.

I går slog politiet til og anholdt fem personer. Her til formiddag blev de fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense, alle sigtet for omfattende narkotikahandel efter § 191. Det er den hårdeste narkotikaparagraf i straffeloven.

Lederen af kriminalpolitiets narkotikaafdeling hos Odense Politi, Poul Nielsen, bekræfter oplysningerne overfor TV2/Fyn, men ønsker ikke at kommentere om der er flere anholdelser på vej eller hvor store mængder, der er tale om.

Politiet er meget sparsomme med oplysninger af hensyn til den yderligere efterforskning og grundlovsforhøret blev holdt for dobbeltlukkede døre. Dermed tyder alt på, at det drejer sig om handel med store mængder narkotika, sandsynligvis heroin og kokain.

De fem sigtede blev varetægtsfængslet i fire uger, heraf de to uger i isolation. På den måde kan man sikre, at de ikke kan afstemme deres forklaringer.

Dommeren valgte at følge anklagerens ønske om dobbeltlukkede døre af hensyn til politiets efterforskning.  Det betyder at offentligheden ikke må overvære retsmødet.

 

Oversigt

    Oversigt