I det fynske folks tjeneste

Storsmuglere på Langeland

Øl, vin, spiritus, slik og cigaretter smuglet ind på Langeland

Politiet og skattemyndighederne har i en velforberedt aktion afsløret et omfangsrigt smuglernetværk på Langeland. Det skriver Fyns Amts Avis.

Under aktionen tirsdag blev der beslaglagt ulovlige varer, som fyldte to lastbiler. Det økonomiske omfang af smuglerierne, som har stået på gennem længere tid, er endnu ikke afklaret.

Bagmand: Vi ses i retten!

Hvor mange personer, der har været involveret i smuglerringen er også uklart, men det står fast, at en 59-årig fra Nordlangeland er hovedmanden. Da han blev anholdt tirsdag formiddag, nægtede han at udtale sig. Hans eneste kommentar var: Vi ses i retten!

Den 59-årige har i et vist omfang selv deltaget i indsmuglingen, men i de fleste tilfælde har han fået andre til at hente varerne i Tyskland. Sagen drejer sig ifølge Fyns Amts Avis om ulovlig indførsel af blandt andet øl, vin, spiritus, slik og cigaretter.En del er indført i lovlige rationer til eget brug, men med henblik på levering til hovedmanden, der solgte varerne videre.

Ved razzien stødte de otte politifok og medarbejdere fra SKAT tillige på sprøjtegift på dåser, som man ligeledes skal betale afgift af. Om de også er ulovlige i forhold til miljøloven, vil den videre efterforskning afsløre.Viderehandlen er foregået fra en række private hjem på Langeland.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.