I det fynske folks tjeneste

Størst bonus til OB-spillere i UEFA-cup

Hvis OB kvalificerer sig til gruppespillet i UEFA-cup?en, står holdets spillere til at score den største bonus af alle, danske UEFA-cup-deltagere.

OB-spillere har den bedste bonusaftale

Afhænger af modstandere

Lykkes det OB at besejre Hertha Berlin, som de møder første gang torsdag i Berlin, har de kvalificeret sig til turneringens gruppespil.

Alt efter hvor svær en modstander de derefter får i lodtrækningen, kan hver spiller se frem til en bonus på mellem 40.000 og 50.000, uanset resultatet, skriver Ritzau.

OBs direktør, Thomas Christensen, oplyser til Ritzau, at klubben regner med at tjene mellem fem og 10 millioner kroner på en evt. kvalifikation til gruppespillet. Også det afhænger dog af modstanderen.

Bedre end Brøndby

OB-spillernes bonusaftale er bedre end feks. Brøndbys. Deres bonus afhænger ikke kun af at de kvalificerer sig, men også af hvor mange point de kvalificerer sig med mod Eintracht Frankfurt.

I følge Ritzau kan de opnå et sted mellem 20.000 og 30.000 kroner i bonus.

Spillerne i Randers får først at vide, hvor meget de har tjent, når det hele er overstået. Deres bonus beregnes ud fra klubbens samlede indtjening i hele turneringen.

Tjener klubben fem millioner kan hver spiller få 62.500 kroner. Bliver det kun til to millioner, får hver spiller 25.000 kroner, skriver Ritzau.

Det er betydeligt mere lukrativt at deltage i Champions League. FCK-spillerne scorede 200.000 alene på at kvalificere sig til Champions League. De får omkring 90.000 kroner for hver sejr i ligaens gruppespil.