I det fynske folks tjeneste

Støtte til søsportscenter i Kerteminde

VM i windsurfing kommer til sommer til Kerteminde.

Et søsportscenter i verdensklasse har længe været drømmen i Kerteminde. Nu får projektet 669.000 kroner i støtte af Elitefacilitetsudvalget.

Kerteminde Sejlklub og Kerteminde Kajakklub har i flere år arbejdet på at opbygge et søsportscenter i verdensklasse på havnen i Kerteminde.

Klubfaciliteterne i det nye center beløber sig til 5 millioner, og derudover vil en opgradering af eventfaciliteterne komme til at koste 2,6 millioner kroner - og det er her de 669.000 kroner fra Elitefacilitetsudvalget varmer godt.

Byggeriet af det nye center går i gang i foråret 2010, og det betyder at klubben allerede kan tilbyde eventfaciliteter i verdensklasse, når der til sommer afvikles VM i RS:X Windsurfing i byen. Klubberne håber også på flere verdensmesterskaber i fremtiden.

- De nye eventfaciliteter vil væsentlig forbedre mulighederne for at blive ved med at tiltrække de store arrangementer og dermed mange mennesker til en lilleputby som Kerteminde, siger Flemming Kold, formand for Sail Event Kerteminde.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.