I det fynske folks tjeneste

Strandvænget vil høre de pårørende

Regionsrådet i Region Syddanmark vil i den kommende tid invitere brugere, pårørende og andre med interesse i Strandvænget til yderligere dialog om botilbuddets fremtid.

Det betyder, at det i høj grad bliver de pårørende, der helt ned til beslutning om køkken eller ej i den enkelte lejlighed tages med på råd.

- Det er vigtigt, at vi lytter til de pårørende, inden vi beslutter os endeligt. Det er derfor, vi i dag bl.a. har besluttet at styrke dialogen med brugere og pårørende, siger Carl Holst (V), formand for regionsrådet i en pressemeddelelse.

- Vi er alle enige om, at der skal ske noget med Strandvænget, men vi er ikke helt enige om, hvad der skal ske. Derfor skal vi i tæt dialog med de pårørende, inden vi foretager os noget videre, siger Bente Gertz Hansen (S), formand for det særlige udvalg vedr. social- og psykiatriområdet samt specialundervisning.

Regionsrådet nedsatte på sit møde mandag aften et særligt udvalg, der i 2009 generelt vil kigge på regionens botilbud og sociale tilbud for at lægge en langsigtet strategi for fornyelse og modernisering.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.